Vall d’Hebron signa un conveni de col•laboració amb l’associació Dits Petits

Dits Petits és una associació de fotògrafs que té com a finalitat oferir un servei gratuït de fotografia a famílies amb fills hospitalitzats a UCI neonatals.

13/11/2017

Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital ha signat un conveni de col·laboració amb l’associació Dits Petits. Aquesta entitat és de caràcter voluntari i realitza fotografies a les famílies que tenen nadons ingressats a UCI neonatals amb l’objectiu de contribuir a millorar al seu benestar emocional. Les fotografies afavoreixen la creació del vincle emocional entre pares i fills i amb la resta de la família mitjançant una activitat integradora. D’aquesta manera, Vall d’Hebron continua treballant per oferir la millor atenció als nadons i les seves famílies.

A la signatura del conveni es trobaven presents el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, Gerent de l’Hospital; la Sra. Conchita Peña, Responsable d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital; la Sra. Eunice Blanco, Cap de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital MaternoInfantil, i la Sra. Mireia Navarro, Presidenta de l’Associació Dits Petits. El Dr. Martínez Ibáñez va remarcar que és “molt positiu oferir serveis que complementen l’atenció dels professionals sanitaris”. Per la seva banda, la Sra. Mireia Navarro va assenyalar que és una “satisfacció poder col·laborar amb Vall d’Hebron per ajudar a les famílies que estan passant per un moment tan complicat”. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.