Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital ha signat un conveni de col•laboració amb l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI)

Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospital ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Espanyola de Massatge Infantil (AEMI) per oferir als pares amb nadons ingressats al Servei de Neonatologia la possibilitat que voluntaris d'aquesta associació sostinguin els seus nadons (acció cos a cos) en absència seva. 

14/11/2017

El Servei de Neonatologia de l'Hospital MaternoInfantil Vall d'Hebron aposta pel mètode Cangur per afavorir el benestar i la recuperació dels nadons que estan ingressats. D'aquesta manera, Vall d'Hebron facilita que els pares estiguin el màxim de temps en contacte pell amb pell amb els seus fills. Quan els nadons prematurs estan en "cangur" (contacte pell amb pell) disminueixen les apnees i bradicàrdies, cal menys aportació d'oxigen i necessiten menys sedació farmacològica.

Amb la firma d'aquest conveni, Vall d'Hebron vol incloure la possibilitat que els pares sol·licitin l'acció cos amb cos als voluntaris d'AEMI, ja que, per diferents causes, moltes vegades els pares no poden estar pell amb pell amb els seus fills tot el temps que voldrien. AEMI és una associació que té com a finalitat contribuir a la protecció de la infància, afavorint el desenvolupament de vincles positius entre els nens i els seus pares mitjançant la promoció del massatge infantil.

A la signatura es trobaven presents el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez, Gerent de l'Hospital; la Sra. Conchita Peña, Responsable d'Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l'Hospital; la Sra. Eunice Blanco, Cap de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l'Hospital MaternoInfantil; la Sra. Sofia Olaya, tècnica d'AEMI, i la Sra. Elsa Rodríguez, Presidenta d'AEMI.

El Dr. Martínez Ibáñez va valorar la rellevància "del mètode cangur per afavorir l'estança dels nadons i les seves famílies" i va assenyalar que totes les iniciatives que afavoreixen aquest mètode són "positives". Per la seva banda, la Sra. Elsa Rodríguez va remarcar la importància del "contacte per als nadons en una etapa tan delicada com la que viuen a l'UCI".


Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.