Premi al Grup de Traçabilitat de Vall d’Hebron a les Jornades d’Esterilització 2017

El Grup de Traçabilitat de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut el premi al millor pòster a les Jornades d’Esterilització 2017, organitzades pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona. Les Jornades d’Esterilització 2017, celebrades els dies 9 i 10 de novembre, han tingut com a lema: “La seguretat, del procés d’esterilització: la nostra competència”. 

16/11/2017

El Grup de Traçabilitat de Vall d’Hebron està format per la infermera Núria Garcia, i les tècniques auxiliars d’infermeria Manuela Sánchez, Margarita García, Asunción Torrenteras i Claudia Álvarez, de la Unitat de Tecnologia Mèdica. El treball premiat recull els trets més rellevants del sistema de traçabilitat informàtica implementat a l’hospital per tal d’aconseguir el seu objectiu, que és sumar qualitat, gestió i traçabilitat per tal d’optimitzar la seguretat del pacient. Això s’ha aconseguit mitjançant la integració del sistema informàtic de traçabilitat amb la història clínica del pacient, reduint a la vegada els registres de paper i unificant la informació de material de tot el Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. El grup pot fer un seguiment de tot el material quirúrgic que es fa servir a l’hospital per tal de garantir la seva correcta esterilització. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.