Premi al Grup de Traçabilitat de Vall d’Hebron a les Jornades d’Esterilització 2017

El Grup de Traçabilitat de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron ha rebut el premi al millor pòster a les Jornades d’Esterilització 2017, organitzades pel Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Barcelona. Les Jornades d’Esterilització 2017, celebrades els dies 9 i 10 de novembre, han tingut com a lema: “La seguretat, del procés d’esterilització: la nostra competència”. 

16/11/2017

El Grup de Traçabilitat de Vall d’Hebron està format per la infermera Núria Garcia, i les tècniques auxiliars d’infermeria Manuela Sánchez, Margarita García, Asunción Torrenteras i Claudia Álvarez, de la Unitat de Tecnologia Mèdica. El treball premiat recull els trets més rellevants del sistema de traçabilitat informàtica implementat a l’hospital per tal d’aconseguir el seu objectiu, que és sumar qualitat, gestió i traçabilitat per tal d’optimitzar la seguretat del pacient. Això s’ha aconseguit mitjançant la integració del sistema informàtic de traçabilitat amb la història clínica del pacient, reduint a la vegada els registres de paper i unificant la informació de material de tot el Vall d’Hebron Barcelona Campus Hospitalari. El grup pot fer un seguiment de tot el material quirúrgic que es fa servir a l’hospital per tal de garantir la seva correcta esterilització. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.