Vall d’Hebron celebra el Dia Internacional del Nen Prematur

El divendres 17 de novembre, l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron juntament amb l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron van organitzar un programa d’activitats per a tota la família per commemorar el Dia Internacional del Nen Prematur.

20/11/2017

L’acte va començar a les 17 hores amb la visita de mamabloggers i donants de la campanya ‘Amb tu, com a casa’ al Servei de Neonatologia de l’Hospital. Després va tenir lloc un dels actes més simbòlics de la jornada, quan nens i nenes que van néixer prematurs a Vall d’Hebron van penjar els seus primers peücs en uns plafons situats al vestíbul de l'Hospital Maternoinfantil. A mitja tarda va tenir lloc a la sala d’actes la presentació del projecte ‘Amb tu, com a casa’. L’acte va finalitzar amb una fotografia de família.

Tots els assistents van poder gaudir d’activitats organitzades per l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron i un berenar gràcies a la col·laboració dels Mercats Vall d’Hebron i Boqueria i de l’empresa Càtering Arcasa. Durant la jornada també es va vendre marxandatge Uttopy creat per a la campanya.

 

Amb tu, com a casa

La campanya ‘Amb tu, com a casa’, té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada. El projecte, contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca. El nou centre posarà a disposició dels pares habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills i fer-se’n càrrec de la seva cura. Es crearan habitacions pensades per tal que mares, pares i fills se sentin còmodes, com a casa. A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.