Vall d’Hebron celebra el Dia Internacional del Nen Prematur

El divendres 17 de novembre, l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron juntament amb l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron van organitzar un programa d’activitats per a tota la família per commemorar el Dia Internacional del Nen Prematur.

20/11/2017

L’acte va començar a les 17 hores amb la visita de mamabloggers i donants de la campanya ‘Amb tu, com a casa’ al Servei de Neonatologia de l’Hospital. Després va tenir lloc un dels actes més simbòlics de la jornada, quan nens i nenes que van néixer prematurs a Vall d’Hebron van penjar els seus primers peücs en uns plafons situats al vestíbul de l'Hospital Maternoinfantil. A mitja tarda va tenir lloc a la sala d’actes la presentació del projecte ‘Amb tu, com a casa’. L’acte va finalitzar amb una fotografia de família.

Tots els assistents van poder gaudir d’activitats organitzades per l’Associació de Nens Prematurs de Vall d’Hebron i un berenar gràcies a la col·laboració dels Mercats Vall d’Hebron i Boqueria i de l’empresa Càtering Arcasa. Durant la jornada també es va vendre marxandatge Uttopy creat per a la campanya.

 

Amb tu, com a casa

La campanya ‘Amb tu, com a casa’, té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada. El projecte, contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca. El nou centre posarà a disposició dels pares habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills i fer-se’n càrrec de la seva cura. Es crearan habitacions pensades per tal que mares, pares i fills se sentin còmodes, com a casa. A banda, l’espai disposarà de zones de treball i de descans per a professionals i familiars.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.