Vine a pintar l’Hospital MaternoInfantil!

Els dies 12 i 13 de desembre, Boa Mistura, reconeguts artistes urbans seran a Vall d'Hebron per a fer un canvi a l’Hospital MaternoInfantil. Necessitem les teves mans per a fer que la paret de l’entrada es converteixi en un espai únic que reflecteixi el nostre esperit.

29/11/2017

A Vall d’Hebron posem en marxa aquesta acció de la mà de DKV i el MNAC per millorar l’estada dels nostres pacients.

Els dies 12 i 13 de desembre, Boa Mistura, amb la col·laboració de nens hospitalitzats i tot els que s’hi vulguin apuntar, decorarà la paret de l’entrada de l’Hospital Maternoinfantil amb un mural enorme de 19 metres de llarg per 4,5 d’alt.

A l’Hospital situem sempre al pacient al centre de la nostra activitat, en la cura de la seva salut i també en el tracte de la seva estada a l’Hospital. Gràcies a la labor dels professionals i a la col·laboració amb organitzacions com DKV MNAC fem possible que la relació amb els pacients sigui més humana, propera i agradable.

Aquest projecte va en la línia de la humanització de Vall d’Hebron i és una aposta per la millora de la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

Necessitem les teves mans per fer que la paret de l’entrada es converteixi en un espai únic que reflecteixi l’esperit dels pacients i dels professionals de Vall d’Hebron.

No t’ho pots perdre!

T'esperem

  • Dimarts 12 de desembre de 15.30  a 17.30 h
  • Dimecres 13 de desembre de 10.30 a 13.30
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.