Vine a pintar l’Hospital MaternoInfantil!

Els dies 12 i 13 de desembre, Boa Mistura, reconeguts artistes urbans seran a Vall d'Hebron per a fer un canvi a l’Hospital MaternoInfantil. Necessitem les teves mans per a fer que la paret de l’entrada es converteixi en un espai únic que reflecteixi el nostre esperit.

29/11/2017

A Vall d’Hebron posem en marxa aquesta acció de la mà de DKV i el MNAC per millorar l’estada dels nostres pacients.

Els dies 12 i 13 de desembre, Boa Mistura, amb la col·laboració de nens hospitalitzats i tot els que s’hi vulguin apuntar, decorarà la paret de l’entrada de l’Hospital Maternoinfantil amb un mural enorme de 19 metres de llarg per 4,5 d’alt.

A l’Hospital situem sempre al pacient al centre de la nostra activitat, en la cura de la seva salut i també en el tracte de la seva estada a l’Hospital. Gràcies a la labor dels professionals i a la col·laboració amb organitzacions com DKV MNAC fem possible que la relació amb els pacients sigui més humana, propera i agradable.

Aquest projecte va en la línia de la humanització de Vall d’Hebron i és una aposta per la millora de la qualitat de vida dels pacients i les seves famílies.

Necessitem les teves mans per fer que la paret de l’entrada es converteixi en un espai únic que reflecteixi l’esperit dels pacients i dels professionals de Vall d’Hebron.

No t’ho pots perdre!

T'esperem

  • Dimarts 12 de desembre de 15.30  a 17.30 h
  • Dimecres 13 de desembre de 10.30 a 13.30
Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.