Vall d'Hebron, entre els cinc hospitals públics de l'Estat amb millor reputació

Així ho estableix la tercera edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS).
El Servei d’Oncologia Mèdica Vall d’Hebron és el millor servei clínic de l’Estat a la seva especialitat.

15/12/2016

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron repeteix entre els millors centres públics de l’Estat, segons els resultats de la tercera edició del Monitor de Reputació Sanitària, publicats ahir. En concret, Vall d’Hebron ocupa la cinquena posició entre els hospitals públics amb millor reputació, en una classificació fruit de la participació de 3.200 professionals sanitaris, associacions de pacients i periodistes sanitaris. Per davant se situen l’Hospital Universitario La Paz, l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón i l’Hospital Universitario 12 de Octubre. A la vegada, cal destacar que el centre és el que té la segona millor reputació segons les associacions de pacients.

 

El millor servei clínic d’oncologia de l’Estat

El monitor també analitza la reputació de 18 serveis clínics. A l’apartat d’oncologia, el Servei d’Oncologia Mèdica Vall d’Hebron repeteix com el més ben valorat, per davant dels seus homòlegs de La Paz i Gregorio Marañón.

En general, Vall d’Hebron millora la seva classificació a les diferents categories del Monitor de Reputació Sanitària. És el cas de la d’Aparell Digestiu, a la qual l’Hospital ocupa ara la cinquena posició, guanyant-ne una respecte el 2015. Altres serveis que apareixen al monitor són Cardiologia, que es manté com el tercer amb millor reputació, Cirurgia General i Aparell Digestiu que passa de la sisena posició a la quarta, i Dermatologia, que es manté a la desena.

En el cas d’Endocrinologia, ocupa la setena posició, abans era el 12 servei, mentre Nefrologia passa del 14 al sisè. Pneumologia es situa entre els tres primers de la seva especialitat i Neurologia és el segon de l’Estat. Obstetrícia es manté com el quart amb millor reputació, Oftalmologia com el setè, Pediatria puja de la sisena posició a la tercera i Psiquiatria ocupa la setena, la mateixa assignada a Reumatologia.

A la categoria de Cirurgia ortopèdica i Traumatologia, Vall d’Hebron se situa com el tercer servei, mentre a Urologia guanya tres places fins a la novena. Aquest rànquing afegeix dues categories aquest any, Medicina Interna i Otorinolaringologia, que ocupen la cinquena i la sisena posició.

Podeu consultar el Monitor de Reputació Sanitària aquí

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.