Vall d'Hebron, entre els cinc hospitals públics de l'Estat amb millor reputació

Així ho estableix la tercera edició del Monitor de Reputació Sanitària (MRS).
El Servei d’Oncologia Mèdica Vall d’Hebron és el millor servei clínic de l’Estat a la seva especialitat.

15/12/2016

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron repeteix entre els millors centres públics de l’Estat, segons els resultats de la tercera edició del Monitor de Reputació Sanitària, publicats ahir. En concret, Vall d’Hebron ocupa la cinquena posició entre els hospitals públics amb millor reputació, en una classificació fruit de la participació de 3.200 professionals sanitaris, associacions de pacients i periodistes sanitaris. Per davant se situen l’Hospital Universitario La Paz, l’Hospital Clínic i Provincial de Barcelona, l’Hospital General Universitario Gregorio Marañón i l’Hospital Universitario 12 de Octubre. A la vegada, cal destacar que el centre és el que té la segona millor reputació segons les associacions de pacients.

 

El millor servei clínic d’oncologia de l’Estat

El monitor també analitza la reputació de 18 serveis clínics. A l’apartat d’oncologia, el Servei d’Oncologia Mèdica Vall d’Hebron repeteix com el més ben valorat, per davant dels seus homòlegs de La Paz i Gregorio Marañón.

En general, Vall d’Hebron millora la seva classificació a les diferents categories del Monitor de Reputació Sanitària. És el cas de la d’Aparell Digestiu, a la qual l’Hospital ocupa ara la cinquena posició, guanyant-ne una respecte el 2015. Altres serveis que apareixen al monitor són Cardiologia, que es manté com el tercer amb millor reputació, Cirurgia General i Aparell Digestiu que passa de la sisena posició a la quarta, i Dermatologia, que es manté a la desena.

En el cas d’Endocrinologia, ocupa la setena posició, abans era el 12 servei, mentre Nefrologia passa del 14 al sisè. Pneumologia es situa entre els tres primers de la seva especialitat i Neurologia és el segon de l’Estat. Obstetrícia es manté com el quart amb millor reputació, Oftalmologia com el setè, Pediatria puja de la sisena posició a la tercera i Psiquiatria ocupa la setena, la mateixa assignada a Reumatologia.

A la categoria de Cirurgia ortopèdica i Traumatologia, Vall d’Hebron se situa com el tercer servei, mentre a Urologia guanya tres places fins a la novena. Aquest rànquing afegeix dues categories aquest any, Medicina Interna i Otorinolaringologia, que ocupen la cinquena i la sisena posició.

Podeu consultar el Monitor de Reputació Sanitària aquí

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.