El Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional celebra 50 anys caminant cap a l’excel•lència

Enguany es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, el dia 19 de desembre, l’aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys  caminant cap a  l’excel·lència”.

18/12/2017

La tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals és fonamental per a la recuperació de molts dels pacients de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, ara que es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional, l’Aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys caminant cap a l’excel·lència”, amb l’objectiu de fer un repàs a les fites més importants en aquest camp i seguir mirant cap al futur.

D’aquesta manera, diversos ponents parlaran de la història de la fisioteràpia catalana, de la importància del treball interdisciplinari en rehabilitació, de l’evolució de la fisioteràpia neurològica a Catalunya, de l’evidència científica de l’electroteràpia i del present i futur dels terapeutes ocupacionals de Catalunya. L’objectiu és construir un pont entre el passat de la fisioteràpia i la teràpia ocupacional i les tècniques més innovadores.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron aposta des de fa cinc dècades per la rellevant tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals en la recuperació dels pacients. En aquest sentit, dins el Servei de Medicina Física i Rehabilitació, es troba la Unitat de Fisioteràpia Neurològica, la Unitat de Fisioteràpia d’Aparell Locomotor, la Unitat de Fisioteràpia de Cremats i Cirurgia Plàstica, la Unitat de Fisioteràpia de Sol Pèlvic, la Unitat de Fisioteràpia d’Afeccions Uritoginecològiques, la Unitat de Fisioteràpia de l’Articulació Temporomaxilar, la Unitat de Fisioteràpia Pediàtrica, la Unitat de Fisioteràpia de Lesionats Medul·lars i la Unitat de Fisioteràpia Cardiorespiratòria. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.