El Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional celebra 50 anys caminant cap a l’excel•lència

Enguany es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional a l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, el dia 19 de desembre, l’aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys  caminant cap a  l’excel·lència”.

18/12/2017

La tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals és fonamental per a la recuperació de molts dels pacients de l’Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats Vall d’Hebron. Per aquest motiu, ara que es compleixen 50 anys del Programa de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional, l’Aula Vall d’Hebron acull la jornada “50 anys caminant cap a l’excel·lència”, amb l’objectiu de fer un repàs a les fites més importants en aquest camp i seguir mirant cap al futur.

D’aquesta manera, diversos ponents parlaran de la història de la fisioteràpia catalana, de la importància del treball interdisciplinari en rehabilitació, de l’evolució de la fisioteràpia neurològica a Catalunya, de l’evidència científica de l’electroteràpia i del present i futur dels terapeutes ocupacionals de Catalunya. L’objectiu és construir un pont entre el passat de la fisioteràpia i la teràpia ocupacional i les tècniques més innovadores.

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron aposta des de fa cinc dècades per la rellevant tasca dels fisioterapeutes i dels terapeutes ocupacionals en la recuperació dels pacients. En aquest sentit, dins el Servei de Medicina Física i Rehabilitació, es troba la Unitat de Fisioteràpia Neurològica, la Unitat de Fisioteràpia d’Aparell Locomotor, la Unitat de Fisioteràpia de Cremats i Cirurgia Plàstica, la Unitat de Fisioteràpia de Sol Pèlvic, la Unitat de Fisioteràpia d’Afeccions Uritoginecològiques, la Unitat de Fisioteràpia de l’Articulació Temporomaxilar, la Unitat de Fisioteràpia Pediàtrica, la Unitat de Fisioteràpia de Lesionats Medul·lars i la Unitat de Fisioteràpia Cardiorespiratòria. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.