Infermeres de Vall d’Hebron reben un premi de la Federació d’Associacions de Matrones d’Espanya

Tres residents d’infermeria de l’Hospital Maternoinfantil Vall d’Hebron han rebut el premi al millor pòster de residents de l’especialitat d’infermeria obstètrica-ginecològica en el congrés nacional de la Federació d’Associacions de Matrones d’Espanya.

09/01/2018

Les residents en infermeria Carla Feás, Fàtima Adridar i Joana Font han rebut el premi al millor pòster de residents de l’especialitat d’infermeria obstètrica-ginecològica en el congrés nacional de la Federació d’Associacions de Matrones d’Espanya pel seu treball: “Paper de la matrona en el NIDCAP. Revisió bibliogràfica”.

El NIDCAP és el Programa d’Assessorament i Cures Individualitzades del Nounat. A la Unitat de Neonatologia de Vall d’Hebron,  els pares poden entrar les 24 hores del dia per estar amb els seus fills i disposen d’una sala per a ells, on també fan reunions per compartir experiències tant amb altres pares com amb professionals de la Unitat. Així Vall d’Hebron ha aconseguit ser un centre acreditat per a la formació NIDCAP, que valora el llenguatge del nadó i el paper actiu dels pares en tot el procés, acompanyats pels professionals del Servei.

En el seu pòster, les infermeres destaquen que, dins el programa NIDCAP, la matrona participa especialment en l'abordatge de la lactància materna i l'establiment del vincle precoç. També contribueix a la unitat familiar i a la comunicació de la informació necessària per a la presa de decisions, al costat de l'equip d'obstetrícia i neonatologia. A més defensen la importància d’incloure un programa de preparació al naixement prematur en famílies susceptibles de viure un part preterme i un circuit de comunicació entre la matrona i la infermera neonatal per millorar l'atenció i la qualitat de l'assistència sanitària.

 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.