Vall d’Hebron signa un acord de col•laboració amb la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni

Gràcies a aquest acord, la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni s’ofereix per participar en els actes lúdics que proposi Vall d’Hebron.

24/01/2018

Aquest matí, s’ha signat un acord de col·laboració entre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni. La finalitat d’aquest acord és establir les bases de col·laboració perquè la fundació participi en aquests lúdics proposats per l’Hospital.  La Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni organitza cercaviles i passejades de gegants. D’aquesta manera, es preveu que, en dates assenyalades i per donar suport a determinades accions de divulgació, la colla gegantera pugui realitzar activitats per als pacients si així ho sol·licita l’Hospital.  A l’acte ha estat present la Sra. Conchita Peña, Coordinadora del Pla d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital, i impulsora de l’acord de col·laboració amb la colla gegantera; la Sra. Eunice Blanco, Cap de la Unitat Atenció al Ciutadà i Treball Social; el Sr. Jordi Deumal, president de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni; el Sr. Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i el Sr. David Serrat, de la junta de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni.

En aquest sentit, el Sr. Francesc Iglesias ha destacat que “és una satisfacció poder comptar amb la col·laboració de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni per fer activitats que animin l’estança dels pacients”. Per la seva banda, el Sr. Jordi Deumal ha posat l’èmfasi en el fet que “volem aportar el nostre gra de sorra per portar alegria i motivació als pacients”. 

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.