Vall d’Hebron signa un acord de col•laboració amb la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni

Gràcies a aquest acord, la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni s’ofereix per participar en els actes lúdics que proposi Vall d’Hebron.

24/01/2018

Aquest matí, s’ha signat un acord de col·laboració entre l’Hospital Universitari Vall d’Hebron i la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni. La finalitat d’aquest acord és establir les bases de col·laboració perquè la fundació participi en aquests lúdics proposats per l’Hospital.  La Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni organitza cercaviles i passejades de gegants. D’aquesta manera, es preveu que, en dates assenyalades i per donar suport a determinades accions de divulgació, la colla gegantera pugui realitzar activitats per als pacients si així ho sol·licita l’Hospital.  A l’acte ha estat present la Sra. Conchita Peña, Coordinadora del Pla d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital, i impulsora de l’acord de col·laboració amb la colla gegantera; la Sra. Eunice Blanco, Cap de la Unitat Atenció al Ciutadà i Treball Social; el Sr. Jordi Deumal, president de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni; el Sr. Francesc Iglesias, adjunt a la Gerència de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, i el Sr. David Serrat, de la junta de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni.

En aquest sentit, el Sr. Francesc Iglesias ha destacat que “és una satisfacció poder comptar amb la col·laboració de la Fundació Colla de Geganters de Sant Celoni per fer activitats que animin l’estança dels pacients”. Per la seva banda, el Sr. Jordi Deumal ha posat l’èmfasi en el fet que “volem aportar el nostre gra de sorra per portar alegria i motivació als pacients”. 

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.