Vall d'Hebron homenatja als jubilats de 2017

Més de 300 persones van assistir el dissabte 10 de febrer a l'acte d'homenatge als 266 professionals jubilats a Vall d'Hebron durant 2017. Jubilats i familiars van omplir la sala d'actes del Pavelló Docent en un matí de dissabte on també van ser presents representants de les diferents direccions de l'hospital a les quals pertanyien els treballadors.

12/02/2018

En aquesta ocasió, i a diferència del que havia passat els anys anteriors, l'acte es va fer en cap de setmana per permetre que més familiars acudissin. Aquest any l'homenatge no incloïa als professionals que celebren 25 anys de dedicació a Vall d'Hebron, que seran reconeguts en un altre context.

El gerent de l'hospital, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez va inaugurar l'acte agraint a tots els professionals la seva contribució durant tots aquests anys a Vall d'Hebron. Tot seguit, el Dr. Josep Àngel Bosch, en representació del col·lectiu de jubilats, va recordar la seva vida professional a l'hospital, així com el que representa jubilar-se. El Dr. Bosch és a la seva vegada membre de la Comissió de Jubilats que aquest any ha estat al darrera de l'organització de l'acte.

Ells mateixos van decidir el nom del convidat, el poeta Joan Margarit, que va emocionar als assistents amb la lectura d'un recull dels seus poemes, incloent-hi els del llibre 'Un hivern fascinant', que juntament amb un punt de llibre especial de Vall d'Hebron van ser el regals que van rebre els jubilats.

Els homenatjats van pujar a l'escenari segons la direcció a la qual pertanyien i l'època de l'any en la que es van jubilar per fer-se la fotografia de grup juntament amb els representants de les diferents direccions. Al final, els més de 150 jubilats presents van fer-se una foto de grup que no oblidaran.

L'acte es va cloure amb l'actuació de la Coral de l'Hospital Vall d'Hebron.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.