Vall d'Hebron homenatja als jubilats de 2017

Més de 300 persones van assistir el dissabte 10 de febrer a l'acte d'homenatge als 266 professionals jubilats a Vall d'Hebron durant 2017. Jubilats i familiars van omplir la sala d'actes del Pavelló Docent en un matí de dissabte on també van ser presents representants de les diferents direccions de l'hospital a les quals pertanyien els treballadors.

12/02/2018

En aquesta ocasió, i a diferència del que havia passat els anys anteriors, l'acte es va fer en cap de setmana per permetre que més familiars acudissin. Aquest any l'homenatge no incloïa als professionals que celebren 25 anys de dedicació a Vall d'Hebron, que seran reconeguts en un altre context.

El gerent de l'hospital, el Dr. Vicenç Martínez Ibáñez va inaugurar l'acte agraint a tots els professionals la seva contribució durant tots aquests anys a Vall d'Hebron. Tot seguit, el Dr. Josep Àngel Bosch, en representació del col·lectiu de jubilats, va recordar la seva vida professional a l'hospital, així com el que representa jubilar-se. El Dr. Bosch és a la seva vegada membre de la Comissió de Jubilats que aquest any ha estat al darrera de l'organització de l'acte.

Ells mateixos van decidir el nom del convidat, el poeta Joan Margarit, que va emocionar als assistents amb la lectura d'un recull dels seus poemes, incloent-hi els del llibre 'Un hivern fascinant', que juntament amb un punt de llibre especial de Vall d'Hebron van ser el regals que van rebre els jubilats.

Els homenatjats van pujar a l'escenari segons la direcció a la qual pertanyien i l'època de l'any en la que es van jubilar per fer-se la fotografia de grup juntament amb els representants de les diferents direccions. Al final, els més de 150 jubilats presents van fer-se una foto de grup que no oblidaran.

L'acte es va cloure amb l'actuació de la Coral de l'Hospital Vall d'Hebron.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.