Homenatge a la Dra. Cuxart a tota una vida dedicada a la la medicina física

La presidenta de la societat, la Dra. Sílvia Ramon, va voler manifestar “el nostre agraïment sincer a la seva incansable tasca en benefici dels pacients i de l’especialitat”. Per la Dra. Cuxart, que es jubilarà el pròxim 27 de març, l’homenatge va ser “inesperat, només puc expressar el meu agraïment i l’emoció que em va provocar”.

24/03/2017

La Junta Directiva de la Societat Catalana de Medicina Física i Rehabilitació (SCMFiR) va retre homenatge el passat 17 de març a la carrera de la Dra. Ampar Cuxart, cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació Vall d’Hebron. L’acte va tenir lloc en el marc de la XXVII Jornada anual d’Actualització en Medicina Física i Rehabilitació, que es va fer al Recinte Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

 

La presidenta de la societat, la Dra. Sílvia Ramon, va voler manifestar “el nostre agraïment sincer a la seva incansable tasca en benefici dels pacients i de l’especialitat”. Per la Dra. Cuxart, que es jubilarà el pròxim 27 de març, l’homenatge va ser “inesperat, només puc expressar el meu agraïment i l’emoció que em va provocar”.

 

Tasca per promoure la medicina física

 

La Dra. Ampar Cuxart va presidir la SCMFiR entre els anys 2005 i 2009, promovent el desenvolupament de l’especialitat de medicina física i rehabilitació i contribuint a la millora científica dels membres de la societat. Com a cap del Servei de Medicina Física i Rehabilitació Vall d’Hebron, va impulsar el programa de rehabilitació domiciliària del centre i ha coordinat la Unitat d’Espina Bífida, pionera en el tractament dels pacients afectats per aquesta patologia des d’abans de néixer i en totes les etapes de la seva vida. A la vegada, la seva tasca ha portat Vall d’Hebron a ser reconegut com un dels centres capdavanters en rehabilitació a Catalunya, als camps de l’assistència, la docència i la recerca.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.