Vine a informar-te sobre la teva residència a Vall d'Hebron!

Jornada de portes obertes per a nous residents. Vine a informar-te i descobreix com serà la teva residència a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Inscriu-te a la Jornada de portes obertes i coneix de primera mà als professionals.

31/01/2019

El pròxim 20 de març obrim les portes als nous residents perquè vinguin a informar-se sobre la residència. Som un Campus que aposta pel futur i el talent i, actualment, més de 600 residents es formen amb nosaltres, 300 fan rotacions externes i tenim 750 estudiants en pràctiques. Vall d’Hebron acull futurs biòlegs, llevadores, metges, infermeres pediàtriques, psicòlegs, químics, físics i farmacèutics.

Aquest any oferim 141 places, pots consultar totes les especialitats aquí

Vall d'Hebron és un dels principals centres formadors d'especialitats de tot l'Estat, a més de ser un hospital terciari i el segon en nombre d'especialitats acreditades.

Posa en pràctica tots els teus coneixements i especialitza't a Vall d'Hebron!

Vall d’Hebron és un hospital que, per la complexitat i el volum de casos que atén, permet posar en pràctica tots els coneixements.  

Diversos residents ens han explicat la seva experiència a Vall d'Hebron. El PIR, psicòleg resident, Joan Francesc Serra ho expressa així “he pogut materialitzar tot el que havia estudiat confirmant tots els tòpics i descobrir noves oportunitats.”

A més, Vall d'Hebron rep residents d'arreu d’Espanya, com La Marina Pérez Aranguren, infermera resident que va venir expressament des de les Canàries per formar-se en el millor centre de referència de la seva especialitat.

Vall d’Hebron també és un dels 10 centres del món amb més nombre d'assaigs clínics, més complexes i en fases més primerenques. Això és el que va impulsar la Blanca Borràs, MIR, qui destaca perquè va venir a Vall d’Hebron“ el fet de poder fer també investigació a més de l'alta relació que hi ha entre especialitats.”

Si estàs pensant a fer la teva residència en biologia, química, física, infermeria pediàtrica, medicina, física, farmàcia, psicologia o llevadora, t’esperem el dia 20 de Març a les 09.00 h a la sala d'actes del pavelló docent. També pots trobar més informació a la web sobre la Jornada o enviar un correu a nuevos.residentes@vhebron.net

Share it:

Attachments

Document

residents-2019-es.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.