Vine a informar-te sobre la teva residència a Vall d'Hebron!

Jornada de portes obertes per a nous residents. Vine a informar-te i descobreix com serà la teva residència a Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus. Inscriu-te a la Jornada de portes obertes i coneix de primera mà als professionals.

31/01/2019

El pròxim 20 de març obrim les portes als nous residents perquè vinguin a informar-se sobre la residència. Som un Campus que aposta pel futur i el talent i, actualment, més de 600 residents es formen amb nosaltres, 300 fan rotacions externes i tenim 750 estudiants en pràctiques. Vall d’Hebron acull futurs biòlegs, llevadores, metges, infermeres pediàtriques, psicòlegs, químics, físics i farmacèutics.

Aquest any oferim 141 places, pots consultar totes les especialitats aquí

Vall d'Hebron és un dels principals centres formadors d'especialitats de tot l'Estat, a més de ser un hospital terciari i el segon en nombre d'especialitats acreditades.

Posa en pràctica tots els teus coneixements i especialitza't a Vall d'Hebron!

Vall d’Hebron és un hospital que, per la complexitat i el volum de casos que atén, permet posar en pràctica tots els coneixements.  

Diversos residents ens han explicat la seva experiència a Vall d'Hebron. El PIR, psicòleg resident, Joan Francesc Serra ho expressa així “he pogut materialitzar tot el que havia estudiat confirmant tots els tòpics i descobrir noves oportunitats.”

A més, Vall d'Hebron rep residents d'arreu d’Espanya, com La Marina Pérez Aranguren, infermera resident que va venir expressament des de les Canàries per formar-se en el millor centre de referència de la seva especialitat.

Vall d’Hebron també és un dels 10 centres del món amb més nombre d'assaigs clínics, més complexes i en fases més primerenques. Això és el que va impulsar la Blanca Borràs, MIR, qui destaca perquè va venir a Vall d’Hebron“ el fet de poder fer també investigació a més de l'alta relació que hi ha entre especialitats.”

Si estàs pensant a fer la teva residència en biologia, química, física, infermeria pediàtrica, medicina, física, farmàcia, psicologia o llevadora, t’esperem el dia 20 de Març a les 09.00 h a la sala d'actes del pavelló docent. També pots trobar més informació a la web sobre la Jornada o enviar un correu a nuevos.residentes@vhebron.net

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

residents-2019-es.pdf

Baixa

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.