Vall d’Hebron se suma un any més a la “Setmana Sense Fum”

“Viu a sac sense tabac” és el lema escollit enguany per celebrar la “Setmana Sense Fum”, que tindrà lloc entre els dies 25 i 31 de maig. Vall d’Hebron se suma com cada any amb una sèrie d’activitats per conscienciar sobre la importància de viure sense tabac.

23/05/2018

Vall d’Hebron torna a implicar-se en la Setmana Sense Fum amb l’objectiu de sensibilitzar sobre la importància de no fumar i de poder gaudir d’un ambient lliure de fum. La Setmana Sense Fum és una iniciativa de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitària (semFYC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) a Catalunya. Per tal de celebrar aquesta jornada, hem preparat una sèrie d'activitats i t'animem a que hi participis.

Dimarts 29 de maig

El dimarts 29 de maig, el CEMCAT (Centre d’Esclerosi Múltiple de Catalunya ) acull una sessió informativa (17.10 h) sobre “Tabac i Esclerosi Múltiple: Evidències”, a càrrec de la Dra. Susana Otero, epidemiòloga d’aquest centre. A les 17.30 h, el Dr. Josep Maria Sánchez, del Servei de Medicina Preventiva i Epidemiologia, realitzarà una consulta de deshabituació de tabac.

Dimecres 30 de maig

El dimecres 30 de maig, al vestíbul de l’Hospital General, es durà a terme una recollida de signatures d’adhesió a la campanya sense fum i també hi haurà taules informatives sobre el tabac i com deixar de fumar (10.00 h – 13.00 h). A més, al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona celebrarem un concurs de dibuixos infantils (10.30 h).

Dijous 31 de maig

Finalment, el dijous 31 de maig, entre les 9.00 h i les 15.00 h, el vestíbul de l’Hospital General seguirà acollint taules informatives per deixar de fumar i qui vulgui podrà realitzar proves respiratòries com coximetries per analitzar l'anhídrid carbònic present en sang. També es farà una marxa nòrdica des de l’Hospital General (11.00 h) i acollirem una trobada d’exfumadors, que, amb el lema “Si nosaltres hem pogut, tu també pots”, intentaran convèncer a fumadors perquè deixin aquest hàbit (12.30 h a la Sala d’actes Gerència-Planta Baixa). Serà un acte de reconeixement a l’esforç que han realitzat per deixar de fumar. D’altra banda, hi haurà un concert de piano (11.00 – 13.00 h) i l’actuació de la Coral Vall d’Hebron (14 h). Paral·lelament, a l’entrada de l’Hospital Infantil i de la Dona, es llençaran bombolles i a les 11.00 h es farà una conferència sobre tabaquisme i gestació, a càrrec de la Dra. Elena Castellanos, ginecòloga i obstetra especialista en tabaquisme i salut reproductiva. A l’Hospital de Traumatologia, el Pavelló Docent, l’Edifici Mediterrània i l’Antiga Escola d’Infermeria també hi haurà taules informatives sobre el tabac i com deixar de fumar.

També pots consultar el programa d’activitats aquí:

https://www.vallhebron.com/ca/agenda/setmana-mundial-sense-fum

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.