Vall d’Hebron tornarà a formar futurs emprenedors en salut amb el programa d·HEALTH Barcelona

Biocat inicia aquest juliol la selecció d’alumnes per a la sisena edició de Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), el seu programa de postgrau per a desenvolupar innovadors i emprenedors en el sector salut, que arrenca al gener de 2019. El 90% dels participants de les edicions anteriors han trobat feina al sector salut i un 48% té el seu propi projecte empresarial.

16/07/2018

Seguint la metodologia del biodisseny de la Universitat de Stanford, al llarg de 9 mesos els participants de d·HEALTH Barcelona experimenten un cicle complet d'innovació. En equips multidisciplinaris formats per titulats en ciències, disseny, enginyeria i empresa, els participants viuen dos mesos d'immersió en un gran hospital de Barcelona, com l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Aquest 2017, un equip del programa de postgrau d·HEALTH Barcelona format per estudiants amb formació en enginyeria, ciència, disseny i/o business ja va fer una immersió a Vall d’Hebron per identificar-hi possibles necessitats clíniques no satisfetes, concretament al Servei de Cardiologia. Els estudiants, amb la col·laboració dels tutors del servei, van escollir necessitats per desenvolupar un projecte de negoci i elaborar un informe per a l’hospital amb les potencials àrees de millora detectades durant la immersió.

 

d·HEALTH Barcelona és un dels quatre únics programes europeus inspirats en la metodologia del biodisseny de la Universitat de Stanford. Els alumnes viuen dos mesos d’immersió clínica a hospitals per detectar in situ necessitats clíniques reals no resoltes susceptibles de ser convertides en nous productes o serveis. Al llarg del programa experimenten un cicle complet d'innovació, des de la identificació de la idea de negoci fins al disseny i prototipatge d'una solució viable i la recerca de finançament. En paral·lel, adquireixen coneixements en medicina, desenvolupament de negoci i habilitats en design thinking i lideratge creatiu, amb més de 70 professors internacionals procedents de la pròpia Stanford, Kaos Pilot o empreses de Silicon Valley, entre d’altres.

d·HEALTH Barcelona impacta cada any a més de 1.100 persones de l’ecosistema català de salut entre personal sanitari i hospitalari, pacients, mentors, venture capital, centres de recerca i tecnològics i altres actors clau. Altres centres que participen en aquest projecte són Hospital Clínic, Sant Joan de Déu o Institut Guttmann.

Cliqueu aquí si voleu més informació sobre d·HEALTH Barcelona

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.