Participem en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics

Nens ingressats a Vall d’Hebron participen en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics. Fins al 10 de novembre, diferents hospitals acullen una exposició dels dibuixos que han arribat a la final. A Vall d’Hebron, l’exposició es troba al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona.

02/10/2018

Nens ingressats a Vall d’Hebron participen en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics, organitzat per "Health and Art” (HEART), un grup que reuneix metges i artistes. Els 12 premiats es coneixeran durant una cerimònia que tindrà lloc a Reggio Calabria, Itàlia, el 10 de novembre. En aquest concurs hi han pogut participar tots els nens que han estat ingressats a un hospital en algun moment de la seva vida.

En l’edició d’enguany hi han participat més de 1.400 dibuixos de 26 països. Fins al 10 de novembre, diferents hospitals acullen una exposició dels dibuixos que han arribat a la final. A Vall d’Hebron, l’exposició es troba al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona.

En Dominic, un nen que ha estat ingressat a Vall d’Hebron, ha fet un dibuix que es troba entre els 40 finalistes. En el seu dibuix hi ha un nen en el centre, rodejat de cors i paraules com “amore”, “alegria” i “salute”.

Com explica Eunice Blanco, cap d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital Infantil i de la Dona, “aquest concurs és una motivació perquè els nens hospitalitzats expressin els sentiments i emocions a través del dibuix. Com a Hospital, on l’atenció està centrada en el pacient, procurem crear moments de benestar emocional que influenciïn positivament en la millora global del pacient”.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.