Participem en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics

Nens ingressats a Vall d’Hebron participen en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics. Fins al 10 de novembre, diferents hospitals acullen una exposició dels dibuixos que han arribat a la final. A Vall d’Hebron, l’exposició es troba al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona.

02/10/2018

Nens ingressats a Vall d’Hebron participen en el 4t Festival Internacional de Dibuixos de Pacients Pediàtrics, organitzat per "Health and Art” (HEART), un grup que reuneix metges i artistes. Els 12 premiats es coneixeran durant una cerimònia que tindrà lloc a Reggio Calabria, Itàlia, el 10 de novembre. En aquest concurs hi han pogut participar tots els nens que han estat ingressats a un hospital en algun moment de la seva vida.

En l’edició d’enguany hi han participat més de 1.400 dibuixos de 26 països. Fins al 10 de novembre, diferents hospitals acullen una exposició dels dibuixos que han arribat a la final. A Vall d’Hebron, l’exposició es troba al vestíbul de l’Hospital Infantil i de la Dona.

En Dominic, un nen que ha estat ingressat a Vall d’Hebron, ha fet un dibuix que es troba entre els 40 finalistes. En el seu dibuix hi ha un nen en el centre, rodejat de cors i paraules com “amore”, “alegria” i “salute”.

Com explica Eunice Blanco, cap d’Atenció a la Ciutadania i Treball Social de l’Hospital Infantil i de la Dona, “aquest concurs és una motivació perquè els nens hospitalitzats expressin els sentiments i emocions a través del dibuix. Com a Hospital, on l’atenció està centrada en el pacient, procurem crear moments de benestar emocional que influenciïn positivament en la millora global del pacient”.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.