Procés participatiu del Pla estratègic 2016-2020

El 2016 l’Hospital Vall d’Hebron va iniciar un procés de transformació a tots els nivells de l’organització que naixia de la definició del pla estratègic 2016-2020.

03/10/2018

Coneixes el Pla estratègic de Vall d’Hebron?

Aquest Pla és el nostre full de ruta cap a un hospital centrat en les persones. Amb aquesta visió de futur vam començar a treballar 5 grans reptes amb la mirada posada en ser un centre sanitari capdavanter a Europa, dinàmic i humà on fer créixer el talent que es mereixen els nostres pacients d’avui i del demà. Ara, ens trobem a l’equador i volem tornar a fer partícips els nostres professionals, animar-los a formar-hi part i fer una actualització participativa de les metes.

 

Cap a un hospital centrat en les persones

El pla inicial proposava diverses accions per millorar el posicionament de l’organització, l’atenció al pacient i millorar el model de gestió anterior amb un període de desenvolupament de 4 anys sobre la base de 5 grans reptes: 

  1. Buscar l’excel·lència en els resultats dels pacients, des d’una visió més orientada al pacient i als principis de Fluïdesa, Coneixement i Seguretat.
  2. Augmentar el compromís i capacitat de lideratge dels professionals, la participació, el talent i el treball en equip.
  3. Impulsar un hospital obert, transparent i proper a la comunitat i que doni visibilitat a tots els seus professionals.
  4. Promoure aliances amb els principals agents del sector, altres centres sanitaris, institucions a nivell estatal i internacional i grans empreses per millorar el servei als pacients i a les seves famílies.
  5. Transformar-nos en un campus més ecosostenible i segur, on les infraestructures i tecnologies ens ajudin a ser més eficients i amables.

El 2016, més de 1.282 professionals van participar en el procés per tal de detectar els problemes o aspectes a millorar.

Ara volem tornar a saber la teva opinió i per això engeguem la campanya participativa de revisió del pla estratègic 2016-2020. El pròxim dia 9 d’octubre al balanç de gestió s’explicarà com es durà a terme aquest procés participatiu.

 

Sessions del Balanç de Gestió

  • Dimarts, 9 d'octubre a les 13.00 h. Pavelló Docent
  • Dimarts 9 d'octubre a les 23.00 h. Pavelló Docent
  • Dimecres 10 d'octubre a les 23.00 h. Pavelló Docent
Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.