Procés participatiu del Pla estratègic 2016-2020

El 2016 l’Hospital Vall d’Hebron va iniciar un procés de transformació a tots els nivells de l’organització que naixia de la definició del pla estratègic 2016-2020.

03/10/2018

Coneixes el Pla estratègic de Vall d’Hebron?

Aquest Pla és el nostre full de ruta cap a un hospital centrat en les persones. Amb aquesta visió de futur vam començar a treballar 5 grans reptes amb la mirada posada en ser un centre sanitari capdavanter a Europa, dinàmic i humà on fer créixer el talent que es mereixen els nostres pacients d’avui i del demà. Ara, ens trobem a l’equador i volem tornar a fer partícips els nostres professionals, animar-los a formar-hi part i fer una actualització participativa de les metes.

 

Cap a un hospital centrat en les persones

El pla inicial proposava diverses accions per millorar el posicionament de l’organització, l’atenció al pacient i millorar el model de gestió anterior amb un període de desenvolupament de 4 anys sobre la base de 5 grans reptes: 

  1. Buscar l’excel·lència en els resultats dels pacients, des d’una visió més orientada al pacient i als principis de Fluïdesa, Coneixement i Seguretat.
  2. Augmentar el compromís i capacitat de lideratge dels professionals, la participació, el talent i el treball en equip.
  3. Impulsar un hospital obert, transparent i proper a la comunitat i que doni visibilitat a tots els seus professionals.
  4. Promoure aliances amb els principals agents del sector, altres centres sanitaris, institucions a nivell estatal i internacional i grans empreses per millorar el servei als pacients i a les seves famílies.
  5. Transformar-nos en un campus més ecosostenible i segur, on les infraestructures i tecnologies ens ajudin a ser més eficients i amables.

El 2016, més de 1.282 professionals van participar en el procés per tal de detectar els problemes o aspectes a millorar.

Ara volem tornar a saber la teva opinió i per això engeguem la campanya participativa de revisió del pla estratègic 2016-2020. El pròxim dia 9 d’octubre al balanç de gestió s’explicarà com es durà a terme aquest procés participatiu.

 

Sessions del Balanç de Gestió

  • Dimarts, 9 d'octubre a les 13.00 h. Pavelló Docent
  • Dimarts 9 d'octubre a les 23.00 h. Pavelló Docent
  • Dimecres 10 d'octubre a les 23.00 h. Pavelló Docent
Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.