Obrim les portes de Vall d'Hebron. Vols venir a conèixer el Campus?

Inscriu-t’hi al 48h Open House i vine a conèixer els espais on treballen els experts que vetllen per la teva salut gràcies a la seva dedicació i capacitat d’innovació: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). A més farem un taller infantil on els més petits podran preparar medicaments.

10/10/2018

El Campus Vall d’Hebron obre les seves portes durant 48 hores perquè qui ho desitgi pugui recórrer llocs que habitualment no es poden visitar. Una excel·lent ocasió per conèixer de primera mà els espais on els professionals del Campus fan la seva feina. Enguany el Campus torna a formar part del 48h Open House, un esdeveniment que dóna a la ciutadania l’oportunitat de visitar nombrosos edificis de Barcelona el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre. D’aquesta manera, les persones que ho desitgin podran visitar:

 

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: amb un total de 19 quiròfans completament equipats per fer cirurgies d’alta complexitat, el nou Bloc Quirúrgic suposa un salt tecnològic que el situa a primera línia a nivell internacional. Entre la nova tecnologia que incorpora hi figuren navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci XI. A més s’han introduït 2 quiròfans híbrids, equipats amb arcs quirúrgics, per poder veure en directe, per exemple, el resultat de determinades intervencions. 
  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): dos grans edificis on bullen les idees dels experts que treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món. 
  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): un modern espai de referència en la recerca centrada en oncologia integral, on científics i metges treballen per desenvolupar les teràpies més innovadores i personalitzades per combatre el càncer. 
  • Taller infantil a l’Hospital Infantil: farem un taller on l’equip de Farmàcia de l’Hospital Infantil explicarà als nens com es fan alguns medicaments. A més, els nens podran preparar alguns medicaments amb l’ajuda dels professionals.

 

Per participar-hi consulta horaris i inscriu-t’hi a les activitats a través d’aquest enllaç

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vhebron.net, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.