Obrim les portes de Vall d'Hebron. Vols venir a conèixer el Campus?

Inscriu-t’hi al 48h Open House i vine a conèixer els espais on treballen els experts que vetllen per la teva salut gràcies a la seva dedicació i capacitat d’innovació: el Bloc Quirúrgic de l’Hospital General, el Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el Vall d’Hebron Institut d’Oncologia (VHIO). A més farem un taller infantil on els més petits podran preparar medicaments.

10/10/2018

El Campus Vall d’Hebron obre les seves portes durant 48 hores perquè qui ho desitgi pugui recórrer llocs que habitualment no es poden visitar. Una excel·lent ocasió per conèixer de primera mà els espais on els professionals del Campus fan la seva feina. Enguany el Campus torna a formar part del 48h Open House, un esdeveniment que dóna a la ciutadania l’oportunitat de visitar nombrosos edificis de Barcelona el cap de setmana del 27 i 28 d’octubre. D’aquesta manera, les persones que ho desitgin podran visitar:

 

  • Bloc Quirúrgic de l’Hospital General: amb un total de 19 quiròfans completament equipats per fer cirurgies d’alta complexitat, el nou Bloc Quirúrgic suposa un salt tecnològic que el situa a primera línia a nivell internacional. Entre la nova tecnologia que incorpora hi figuren navegadors de neurocirurgia, sistemes d’imatge 3D, ecografia integrada i el nou robot Da Vinci XI. A més s’han introduït 2 quiròfans híbrids, equipats amb arcs quirúrgics, per poder veure en directe, per exemple, el resultat de determinades intervencions. 
  • VHIR (Vall d’Hebron Institut de Recerca): dos grans edificis on bullen les idees dels experts que treballen per identificar i aplicar noves solucions als problemes de salut de la societat i contribuir a estendre-les arreu del món. 
  • VHIO (Vall d’Hebron Institut d’Oncologia): un modern espai de referència en la recerca centrada en oncologia integral, on científics i metges treballen per desenvolupar les teràpies més innovadores i personalitzades per combatre el càncer. 
  • Taller infantil a l’Hospital Infantil: farem un taller on l’equip de Farmàcia de l’Hospital Infantil explicarà als nens com es fan alguns medicaments. A més, els nens podran preparar alguns medicaments amb l’ajuda dels professionals.

 

Per participar-hi consulta horaris i inscriu-t’hi a les activitats a través d’aquest enllaç

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.