Simulacre d’incendi al Pavelló Docent de Vall d’Hebron

L’exercici ha consistit en un incendi simulat a l’edifici Pavelló Docent, amb l’evacuació de tres plantes. El simulacre, organitzat per Protecció Civil de la Generalitat i l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, ha posat a prova el Pla d’Autoprotecció (PAU) de l’hospital.

14/10/2018

L’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona ha estat escenari avui d’un simulacre d’incendi en el quadre elèctric de la planta baixa de l’edifici Pavelló Docent, on s’ubica l’Escola Universitària d’Infermeria, amb l’evacuació de tres plantes. El simulacre d’avui ha servit per comprovar l’operativitat del Pla d’Autoprotecció (PAU) de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona, practicar les accions a realitzar i posar a prova la coordinació entre els diferents grups actuants en una emergència. 

Un cop detectada l’emergència, s’ha iniciat el protocol de les trucades al telèfon d’emergències 112 de Catalunya i al Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT) de Protecció Civil de la Generalitat. En arribar al lloc, els Bombers de Barcelona han fet els treballs d’extinció de l’incendi. 

Els Mossos d’Esquadra s’han encarregat juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona del control d’accessos a la zona per facilitar el treball dels equips d’extinció, i han estat en contacte amb el cap de Bombers per establir el perímetre de seguretat. A l’exercici també hi ha participat el personal tècnic dels serveis territorials de Protecció Civil de la Generalitat a Barcelona.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.