Concert solidari de Montserrat Martí Caballé a favor dels nens prematurs de Vall d’Hebron

El Concert Solidari que oferirà la soprano Montserrat Martí Caballé el proper diumenge dia 18 de novembre servirà per recaptar fons per crear un Nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron.

12/11/2018

El proper diumenge 18 de novembre a les 12 hores tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona el Concert Solidari que oferirà la soprano Montserrat Martí Caballé per recaptar fons per als nens prematurs de Vall d’Hebron.

L’objectiu d’aquest concert solidari és el de contribuir a la campanya “Amb tu, com a casa” per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada a l’Hospital Vall d’Hebron.  El nou centre posarà a disposició dels pares de nens prematurs habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills i fer-se’n càrrec de la seva cura. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

Montserrat Martí Caballé es filla de la coneguda soprano Montserrat Caballé i del tenor Bernabé Martí. L’any 1993 va realitzar la seva primera actuació a Londres al costat de la seva mare i des de llavors van cantar juntes en diverses ocasions. Per a aquest concert, Montserrat Martí ha preparat un emotiu repertori amb conegudes peces que ella cantava conjuntament amb la seva mare. El concert també comptarà amb la col·laboració de la periodista Xantal Llavina.

Les entrades pel concert solidari a un preu fix de 20 euros es poden adquirir a la web d’Atrapalo en el següent enllaç i a les taquilles de l’auditori el mateix diumenge. També pots fer un donatiu a través de la Fila 0, accedint al següent enllaç.

Share it:

Related news

Related professionals

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.