Concert solidari de Montserrat Martí Caballé a favor dels nens prematurs de Vall d’Hebron

El Concert Solidari que oferirà la soprano Montserrat Martí Caballé el proper diumenge dia 18 de novembre servirà per recaptar fons per crear un Nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron.

12/11/2018

El proper diumenge 18 de novembre a les 12 hores tindrà lloc a l’Auditori AXA de Barcelona el Concert Solidari que oferirà la soprano Montserrat Martí Caballé per recaptar fons per als nens prematurs de Vall d’Hebron.

L’objectiu d’aquest concert solidari és el de contribuir a la campanya “Amb tu, com a casa” per crear un nou Centre de Neonatologia Avançada a l’Hospital Vall d’Hebron.  El nou centre posarà a disposició dels pares de nens prematurs habitacions familiars d’ús exclusiu, amb tot l’equipament necessari perquè es puguin formar en l’atenció a les necessitats dels seus fills i fer-se’n càrrec de la seva cura. El projecte contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

Montserrat Martí Caballé es filla de la coneguda soprano Montserrat Caballé i del tenor Bernabé Martí. L’any 1993 va realitzar la seva primera actuació a Londres al costat de la seva mare i des de llavors van cantar juntes en diverses ocasions. Per a aquest concert, Montserrat Martí ha preparat un emotiu repertori amb conegudes peces que ella cantava conjuntament amb la seva mare. El concert també comptarà amb la col·laboració de la periodista Xantal Llavina.

Les entrades pel concert solidari a un preu fix de 20 euros es poden adquirir a la web d’Atrapalo en el següent enllaç i a les taquilles de l’auditori el mateix diumenge. També pots fer un donatiu a través de la Fila 0, accedint al següent enllaç.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.