Nova circulació a l’interior del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus

A partir del dijous 3 de gener a les 00.00 h, bona part de la circulació serà d’un únic sentit. Amb aquesta mesura, l’accés al Campus serà més accessible i la circulació de vehicles serà més senzilla. 

02/01/2019

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus té com a objectiu convertir-se en un parc sanitari ecosostenible, més silenciós i accessible, en benefici dels pacients, els seus familiars, professionals i els veins de la zona. En definitiva, un espai pensat per als seus pacients. 

La primera mesura en aquest sentit tindrà lloc a partir d’aquest dijous 3 gener a les 00.00 h, quan es durà a terme la implantació de la nova circulació interior de vehicles al recinte del Campus. El principal canvi és que bona part de la circulació serà d’un únic sentit que facilitarà l’accesibilitat i farà més senzill el trànsit a les instal·lacions del Campus. 

Amb aquesta mesura pacients, familiars, professionals i veins es beneficiaran d’una reducció de la contaminació i del soroll, el que comportarà una millor qualitat de vida de present i de futur.

Les entrades i sortides de vehicles quedaran de la manera següent:  

  • Entrada de vehicles d’usuaris, ambulàncies (urgències) i taxis pel passeig Vall d’Hebron. Sortida pel carrer de l’Arquitectura.
  • Entrada i sortida de mercaderies de l’Hospital General pel carrer de l’Arquitectura.
  • Entrada i sortida de vehicles de professionals pel carrer de Natzaret.
  • Entrada i sortida del pàrquing pel passeig Vall d’Hebron.

 

Podeu descarregar i consultar el mapa amb l’explicació gràfica de la nova circulació al document vinculat al final del document o clicant en aquest enllaç.

 

Share it:

Attachments

Document

circulacio_vh.pdf

Download

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.