Nova circulació a l’interior del Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus

A partir del dijous 3 de gener a les 00.00 h, bona part de la circulació serà d’un únic sentit. Amb aquesta mesura, l’accés al Campus serà més accessible i la circulació de vehicles serà més senzilla. 

02/01/2019

El Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus té com a objectiu convertir-se en un parc sanitari ecosostenible, més silenciós i accessible, en benefici dels pacients, els seus familiars, professionals i els veins de la zona. En definitiva, un espai pensat per als seus pacients. 

La primera mesura en aquest sentit tindrà lloc a partir d’aquest dijous 3 gener a les 00.00 h, quan es durà a terme la implantació de la nova circulació interior de vehicles al recinte del Campus. El principal canvi és que bona part de la circulació serà d’un únic sentit que facilitarà l’accesibilitat i farà més senzill el trànsit a les instal·lacions del Campus. 

Amb aquesta mesura pacients, familiars, professionals i veins es beneficiaran d’una reducció de la contaminació i del soroll, el que comportarà una millor qualitat de vida de present i de futur.

Les entrades i sortides de vehicles quedaran de la manera següent:  

  • Entrada de vehicles d’usuaris, ambulàncies (urgències) i taxis pel passeig Vall d’Hebron. Sortida pel carrer de l’Arquitectura.
  • Entrada i sortida de mercaderies de l’Hospital General pel carrer de l’Arquitectura.
  • Entrada i sortida de vehicles de professionals pel carrer de Natzaret.
  • Entrada i sortida del pàrquing pel passeig Vall d’Hebron.

 

Podeu descarregar i consultar el mapa amb l’explicació gràfica de la nova circulació al document vinculat al final del document o clicant en aquest enllaç.

 

Comparteix-lo:

Documents adjunts

Document

circulacio_vh.pdf

Baixa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.