La Joyce va “viatjar” a un partit de Champions sense moure’s de l’Hospital

La Joyce, una noia de 13 anys hospitalitzada a Vall d’Hebron, va veure en directe, mitjançant el Robot Pol, l’arribada dels jugadors i l’escalfament del partit de Champions League entre l’Olimpyque de Lió i el FC Barcelona. Una experiència única i sense sortir de l’habitació!

22/02/2019

Nit de Champions League a Vall d’Hebron! La Joyce, una noia de 13 anys, va rebre una salutació en directe de Leo Messi, quan el jugador del Barça estava entrant al vestuari. Com va poder la Joyce gaudir d’aquesta experiència única? Gràcies al Robot Pol. El projecte Robot Pol és una iniciativa de la Fundació de l’Olimpyque de Lió, la Fundació Éric Abidal i la Fundació Barça, que ha permés que la Joyce hagi realitzat una visita a través d’un robot teledirigit al camp de l'Olimpyque de Lió durant la prèvia del partit de Champions contra el Barça del dimarts 19 de febrer.

Des de la seva habitació, la Joyce podia controlar el Robot Pol des d’un ordinador portàtil. D’aquesta manera, va visitar els vestuaris de l'Olimpyque de Lió, va veure com els jugadors del Barça la saludaven en entrar al vestuari, i també va poder veure de primera mà l’escalfament dels jugadors al camp. Una experiència única tant per a la Joyce, com al Pol, el seu germà, que també estava ingressat amb ella.

El Robot Pol disposa de dues càmeres, una a la part superior i una altra a la inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai, i set micròfons interiors que permeten aïllar el soroll de l’entorn. El robot el controlava la Joyce des de l’habitació mitjançant un ordinador amb càmera i connexió a Internet i el suport d’un voluntari de la Fundació Barça. El Robot Pol també permet realitzar visites virtuals al Museu del Barça i al Camp Nou.

Vall d’Hebron reafirma amb aquesta iniciativa la seva aposta per humanitzar encara més l’estada dels pacients. Oferim la millor assistència mèdica i també volem millorar l’experiència dels pacients durant el temps que passen a l’Hospital.

 

Clica aquí i podràs veure el vídeo de la notícia.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.