La Joyce va “viatjar” a un partit de Champions sense moure’s de l’Hospital

La Joyce, una noia de 13 anys hospitalitzada a Vall d’Hebron, va veure en directe, mitjançant el Robot Pol, l’arribada dels jugadors i l’escalfament del partit de Champions League entre l’Olimpyque de Lió i el FC Barcelona. Una experiència única i sense sortir de l’habitació!

22/02/2019

Nit de Champions League a Vall d’Hebron! La Joyce, una noia de 13 anys, va rebre una salutació en directe de Leo Messi, quan el jugador del Barça estava entrant al vestuari. Com va poder la Joyce gaudir d’aquesta experiència única? Gràcies al Robot Pol. El projecte Robot Pol és una iniciativa de la Fundació de l’Olimpyque de Lió, la Fundació Éric Abidal i la Fundació Barça, que ha permés que la Joyce hagi realitzat una visita a través d’un robot teledirigit al camp de l'Olimpyque de Lió durant la prèvia del partit de Champions contra el Barça del dimarts 19 de febrer.

Des de la seva habitació, la Joyce podia controlar el Robot Pol des d’un ordinador portàtil. D’aquesta manera, va visitar els vestuaris de l'Olimpyque de Lió, va veure com els jugadors del Barça la saludaven en entrar al vestuari, i també va poder veure de primera mà l’escalfament dels jugadors al camp. Una experiència única tant per a la Joyce, com al Pol, el seu germà, que també estava ingressat amb ella.

El Robot Pol disposa de dues càmeres, una a la part superior i una altra a la inferior, que ofereixen una visió completa de l’espai, i set micròfons interiors que permeten aïllar el soroll de l’entorn. El robot el controlava la Joyce des de l’habitació mitjançant un ordinador amb càmera i connexió a Internet i el suport d’un voluntari de la Fundació Barça. El Robot Pol també permet realitzar visites virtuals al Museu del Barça i al Camp Nou.

Vall d’Hebron reafirma amb aquesta iniciativa la seva aposta per humanitzar encara més l’estada dels pacients. Oferim la millor assistència mèdica i també volem millorar l’experiència dels pacients durant el temps que passen a l’Hospital.

 

Clica aquí i podràs veure el vídeo de la notícia.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.