Artesa de Segre se suma a la campanya #VHTocaElCor a través de la cursa de muntanya Lo Meló

La recaptació de 400 euros ajudaran a fer avançar la investigació sobre cardiopaties congènites infantils i a sensibilitzar la societat en aquest camp

19/05/2019

El passat 1 de maig va celebrar-se la cursa de muntanya Lo Meló, que en la seva sisena edició va tenir una finalitat solidària. La seva recaptació de 400 euros, va destinar-se íntegra a la campanya #VHTocaElCor, que Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ha posat en marxa per sensibilitzar la societat sobre les cardiopaties infantils i recaptar fons que ajudin a fer avançar la recerca en aquest camp.

La cursa Lo Meló, organitzada pel club de muntanya CUDOS i l’Ajuntament d’Artesa de Segre, té un recorregut on predominen els corriols i que busca els millors paisatges de la seva comarca, la Noguera. Enguany va proposar dos circuits pels corredors i dos circuits pels caminadors: curses de muntanya de 23 i 14 quilòmetres respectivament, de desnivell positiu, i caminades de muntanya de 14 i 10 quilòmetres, de desnivell positiu. 

Els 300 inscrits en total van gaudir de vistes emblemàtiques d’Artesa de Segre, com les que ofereixen el corriol de la Mina i de les Abelles, Colldelrat, Bassa del Metge, Grealó, Vilves, Torre de les Viudes, Ermita del Roser, Barranc de les Bruixes, Cal i Vent i el Castellot. A més, van col·laborar en una bona causa, com és la investigació per fer front a les cardiopaties infantils gràcies a la campanya #VHTocaElCor.

Share it:

Related news

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.