Artesa de Segre se suma a la campanya #VHTocaElCor a través de la cursa de muntanya Lo Meló

La recaptació de 400 euros ajudaran a fer avançar la investigació sobre cardiopaties congènites infantils i a sensibilitzar la societat en aquest camp

19/05/2019

El passat 1 de maig va celebrar-se la cursa de muntanya Lo Meló, que en la seva sisena edició va tenir una finalitat solidària. La seva recaptació de 400 euros, va destinar-se íntegra a la campanya #VHTocaElCor, que Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus ha posat en marxa per sensibilitzar la societat sobre les cardiopaties infantils i recaptar fons que ajudin a fer avançar la recerca en aquest camp.

La cursa Lo Meló, organitzada pel club de muntanya CUDOS i l’Ajuntament d’Artesa de Segre, té un recorregut on predominen els corriols i que busca els millors paisatges de la seva comarca, la Noguera. Enguany va proposar dos circuits pels corredors i dos circuits pels caminadors: curses de muntanya de 23 i 14 quilòmetres respectivament, de desnivell positiu, i caminades de muntanya de 14 i 10 quilòmetres, de desnivell positiu. 

Els 300 inscrits en total van gaudir de vistes emblemàtiques d’Artesa de Segre, com les que ofereixen el corriol de la Mina i de les Abelles, Colldelrat, Bassa del Metge, Grealó, Vilves, Torre de les Viudes, Ermita del Roser, Barranc de les Bruixes, Cal i Vent i el Castellot. A més, van col·laborar en una bona causa, com és la investigació per fer front a les cardiopaties infantils gràcies a la campanya #VHTocaElCor.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.