L’associació Las Historias de Sofía recapta 2.500 euros per al programa 'Amb tu, com a casa'

L'associació destina els fons recaptats amb la venda del conte solidari 'El Gran Tesoro' a una campanya que té com a objectiu crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron

23/05/2019

L’associació Las Historias de Sofía s’ha reunit amb el Dr. Fèlix Castillo, cap del servei de Neonatologia de Vall d’Hebron, per celebrar la donació de 2.500 euros per a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear el nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron.

Es tracta dels beneficis del conte solidari El Gran Tesoro, de la col·lecció de Las Historias de Sofía, que amb aquesta donació continua apostant pel projecte ‘Amb tu, com amb tu, com a casa’ que contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

Las Historias de Sofía és una associació solidària que dissenya accions i desenvolupa projectes dirigits a treballar diferents aspectes relacionats amb la infància per ajudar a què els més petits i les seves famílies, especialment aquells que estan vivint situacions difícils, tinguin una millor qualitat de vida. Els seus objectius principals són donar suport econòmic a entitats que duen a terme tasques d'investigació de malalties infantils i altres entitats que realitzen un treball directe amb la infància i les seves famílies, potenciar l’educació de valors en la infància i promoure els espais cardioprotegits en els centres educatius.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.