L’associació Las Historias de Sofía recapta 2.500 euros per al programa 'Amb tu, com a casa'

L'associació destina els fons recaptats amb la venda del conte solidari 'El Gran Tesoro' a una campanya que té com a objectiu crear el nou Centre de Neonatologia Avançada Vall d’Hebron

23/05/2019

L’associació Las Historias de Sofía s’ha reunit amb el Dr. Fèlix Castillo, cap del servei de Neonatologia de Vall d’Hebron, per celebrar la donació de 2.500 euros per a la campanya ‘Amb tu, com a casa’, que té com a objectiu recaptar 880.000 euros per crear el nou Centre de Neonatologia Avançada a Vall d’Hebron.

Es tracta dels beneficis del conte solidari El Gran Tesoro, de la col·lecció de Las Historias de Sofía, que amb aquesta donació continua apostant pel projecte ‘Amb tu, com amb tu, com a casa’ que contribuirà a situar el nadó i la seva família en el centre de l’atenció assistencial i potenciarà el Servei de Neonatologia de Vall d’Hebron com a referent internacional a través de l’assistència i la recerca.

Las Historias de Sofía és una associació solidària que dissenya accions i desenvolupa projectes dirigits a treballar diferents aspectes relacionats amb la infància per ajudar a què els més petits i les seves famílies, especialment aquells que estan vivint situacions difícils, tinguin una millor qualitat de vida. Els seus objectius principals són donar suport econòmic a entitats que duen a terme tasques d'investigació de malalties infantils i altres entitats que realitzen un treball directe amb la infància i les seves famílies, potenciar l’educació de valors en la infància i promoure els espais cardioprotegits en els centres educatius.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.