Destacada presència de Vall d’Hebron al Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica

La Dra. Lucía Riaza va guanyar el primer premi en pòster educacional i la cap del nostre Servei de Radiologia Pediàtrica, la Dra. Élida Vázquez, va impartir dues conferències al congrés

13/06/2019

El Servei de Radiologia Pediàtrica de Vall d’Hebron va tenir una presència destacada al 55 Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica (ESPR, en les seves sigles en anglès), que va celebrar-se a Hèlsinki (Finlàndia)  del 14 al 18 de maig de 2019.

La cap del nostre Servei de Radiologia Pediàtrica, la Dra. Élida Vázquez, va impartir en aquest marc dues conferències titulades  Emergències del sistema nerviós central a nens: no passar per alt les lesions i entitats i Ressonància Magnètica (RM) Neurofetal: l’últim al segon trimestre. A més, la Dra. Lucía Riaza, radiòloga pediàtrica de Vall d’Hebron especialitzada en imatge cardíaca en nens, va obtenir el primer premi del congrés en pòster educacional, amb el pòster Ressonància Magnètica de les miocardiopaties en nens, que va dissenyar en  col·laboració ambla Dra. Amparo Castellote.

El Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica s’estructura en dues parts. El curs de postgrau del congrés (del 14 al 15 de maig) està dirigit als radiòlegs que treballen amb nens, es graduen aviat i els que ja tenen experiència pràctica. La trobada anual (del 16 al 18 de maig) va comprendre conferències magistrals, va repassar les novetats de l’especialitat en forma de resums científics i va comprendre també sessions educatives.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.