Destacada presència de Vall d’Hebron al Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica

La Dra. Lucía Riaza va guanyar el primer premi en pòster educacional i la cap del nostre Servei de Radiologia Pediàtrica, la Dra. Élida Vázquez, va impartir dues conferències al congrés

13/06/2019

El Servei de Radiologia Pediàtrica de Vall d’Hebron va tenir una presència destacada al 55 Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica (ESPR, en les seves sigles en anglès), que va celebrar-se a Hèlsinki (Finlàndia)  del 14 al 18 de maig de 2019.

La cap del nostre Servei de Radiologia Pediàtrica, la Dra. Élida Vázquez, va impartir en aquest marc dues conferències titulades  Emergències del sistema nerviós central a nens: no passar per alt les lesions i entitats i Ressonància Magnètica (RM) Neurofetal: l’últim al segon trimestre. A més, la Dra. Lucía Riaza, radiòloga pediàtrica de Vall d’Hebron especialitzada en imatge cardíaca en nens, va obtenir el primer premi del congrés en pòster educacional, amb el pòster Ressonància Magnètica de les miocardiopaties en nens, que va dissenyar en  col·laboració ambla Dra. Amparo Castellote.

El Congrés Anual de la Societat Europea de Radiologia Pediàtrica s’estructura en dues parts. El curs de postgrau del congrés (del 14 al 15 de maig) està dirigit als radiòlegs que treballen amb nens, es graduen aviat i els que ja tenen experiència pràctica. La trobada anual (del 16 al 18 de maig) va comprendre conferències magistrals, va repassar les novetats de l’especialitat en forma de resums científics i va comprendre també sessions educatives.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.