Important representació del Servei de Radiologia Pediàtrica al Congrés Europeu de Radiologia

El Servei de Radiologia Pediàtrica de Vall d’Hebron ha tingut enguany una presència destacada al Congrés Europeu de Radiologia (ECR), que s’ha celebrat a Viena (Àustria) del 27 de febrer al 3 de març

05/03/2019

Aquests dies s’ha celebrat a Viena (Àustria) el Congrés Europeu de Radiologia, que enguany ha celebrat el seu 25è aniversari. Des de la seva creació el 1991, l’esdeveniment ha dotat als radiòlegs d’una plataforma on debatre i presentar les novetats del sector. Vall d’Hebron ha tingut aquest 2019 una presència important. La cap del servei de Radiologia Pediàtrica, la Dr. Élida Vázquez, va ser anomenada presidenta o chairman del subcomitè científic de radiologia pediàtrica del congrés i com a tal va contribuir a elaborar gran part del programa: de sessions on es tracten els últims avenços en cada àrea específica a cursos d’actualització per als professionals, amb participació de destacats ponents internacionals. 

La Dr. Élida Vázquez va impartir també una conferència sobre els tumors cerebrals més comuns en edat pediàtrica i va moderar un curs d’actualització sobre diagnòstic per la imatge fetal i neonatal. Però no va ser l’única professional de Vall d’Hebron Barcelona Hospital Campus que va exercir un paper destacat al Congrés Europeu de Radiologia. La Dr. Anna Coma, radiòloga de referència per al tumor de Wilms i altres tumors renals, va impartir una conferència sobre la imatge en l’abdomen agut en nounats. El Dr. Ángel Sánchez-Montañez va donar una altra conferència sobre el nen neurològic agut més enllà del trauma i va moderar la sessió de les exposicions orals sobre neurorradiologia pediàtrica . També van actuar com a moderadors al Congrés Europeu de Radiologia el Dr. Joaquim Piqueras –de la sessió radioprotecció pediàtrica, tècniques i imatges forenses– i el Dr. Lluis Riera, en la sessió d’imatge cardiotoràcica.

Comparteix-lo:

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.