Celebrem el curs nacional de Rehabilitació en Deformitats del Raquis

Es tracta d’un curs obert a professionals de la rehabilitació i la traumatologia de tot l'Estat on es repassen els últims avenços i es convida a reconeguts experts internacionals

20/06/2019

El Servei de Rehabilitació de Vall d'Hebron celebra durant dos dies, 20 i 21 de juny, el Curs Nacional de Rehabilitació en Deformitats del Raquis. Es tracta d'un curs sobre deformitats de l'esquena que es realitza de forma anual i ja compta amb tres edicions de trajectòria: la primera va dedicar-se a l'escoliosi infantil idiopàtica, la segona a les deformitats de la part toràcica i enguany se centra en el pla sagital i l'escoliosi d'adults.

"És un curs obert a professionals de la rehabilitació i la traumatologia de tot l'Estat on es repassen els últims avenços i es convida a reconeguts experts internacionals", explica la Dra. Judit Sánchez Raya, Cap de Servei de Medicina Física i Rehabilitació. La Dra. Sabrina Donzelli i la fisioterapeuta Alessandra Negrini, totes dues de l’Istituto Scientifico Italiano Colonna Vertebrale, són alguns exemples. Per part de Vall d'Hebron participaran el Dr. Ferran Pellisé, cap de la Unitat de Raquis, el Dr. Joan Bagó i el Dr. Haddad Sleiman, del Servei de Cirurgia, i Alba Vila, del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El curs reflexionarà sobre el coneixement de la fisiopatologia del raquis en el pla sagital i les seves repercussions clíniques, analitzarà les darreres novetats en tractament i com impacten en la qualitat de vida dels pacients i inclourà ponències, col·loquis i conferències taller on s'explicaran les diferents metodologies de tractament de fisioteràpia.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.