Celebrem el curs nacional de Rehabilitació en Deformitats del Raquis

Es tracta d’un curs obert a professionals de la rehabilitació i la traumatologia de tot l'Estat on es repassen els últims avenços i es convida a reconeguts experts internacionals

20/06/2019

El Servei de Rehabilitació de Vall d'Hebron celebra durant dos dies, 20 i 21 de juny, el Curs Nacional de Rehabilitació en Deformitats del Raquis. Es tracta d'un curs sobre deformitats de l'esquena que es realitza de forma anual i ja compta amb tres edicions de trajectòria: la primera va dedicar-se a l'escoliosi infantil idiopàtica, la segona a les deformitats de la part toràcica i enguany se centra en el pla sagital i l'escoliosi d'adults.

"És un curs obert a professionals de la rehabilitació i la traumatologia de tot l'Estat on es repassen els últims avenços i es convida a reconeguts experts internacionals", explica la Dra. Judit Sánchez Raya, Cap de Servei de Medicina Física i Rehabilitació. La Dra. Sabrina Donzelli i la fisioterapeuta Alessandra Negrini, totes dues de l’Istituto Scientifico Italiano Colonna Vertebrale, són alguns exemples. Per part de Vall d'Hebron participaran el Dr. Ferran Pellisé, cap de la Unitat de Raquis, el Dr. Joan Bagó i el Dr. Haddad Sleiman, del Servei de Cirurgia, i Alba Vila, del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

El curs reflexionarà sobre el coneixement de la fisiopatologia del raquis en el pla sagital i les seves repercussions clíniques, analitzarà les darreres novetats en tractament i com impacten en la qualitat de vida dels pacients i inclourà ponències, col·loquis i conferències taller on s'explicaran les diferents metodologies de tractament de fisioteràpia.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.