Els nostres pacients d'oncologia pediàtrica reben els ninos solidaris Baby Pelones de Juegaterapia

Els youtubers In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía han fet lliurament a l'Hospital Infantil d'aquests ninos solidaris, donats pels seus seguidors

24/06/2019

Els nostres pacients d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Infantil han rebut avui els 40 Baby Pelones de la Fundació Juegaterapia, que ajuda els nens malalts de càncer a través del joc, de la mà dels youtubers In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía. Es tracta d'una iniciativa de solidaritat i conscienciació entre els més petits que consisteix a fer arribar als pacients pediàtrics oncològics que es troben ingressats als hospitals Baby Pelones que prèviament han estat donats pels seguidors d'aquests youtubers.

Els Baby Pelones són una idea original de la Fundació Juegaterapia, que va posar en marxa aquesta iniciativa en 2014 per sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil a través d'uns ninos que mostren un dels signes més visibles d'aquesta malaltia com és la pèrdua de cabell. Els youtubers han fet lliurament dels ninos als nens ingressats en oncologia pediàtrica de Vall d’Hebron acompanyats de missatges manuscrits de força i ànim.

Fa unes setmanes In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía, juntament amb Sisters Experience i Jan Cutillas, van mantenir una trobada amb els seus seguidors en una de les botigues de Juguettos a Barcelona, on es van recollir aquests ninos com una donació molt especial carregada d'afecte.

Ambaixadors solidaris han dissenyat els mocadors

El mocador al cap que porten els Baby Pelones ha estat dissenyat de forma solidària per  ambaixadors de la fundació com Laura Pausini, David Bisbal, Alejandro Sanz, Richard Gere, Shakira, Ricky Martin, Paula Echevarría… a més dels nens María, Jorge i Teresa. El nino de Leire és el primer Baby Pelón negre que s'inclou en la família de Juegaterapia.

En els cinc anys d'història dels Baby Pelones s'han batut tots els rècords de vendes i durant l'any 2017 es van convertir en el nino més venut a Espanya. Fa uns dos mesos van superar el milió d'unitats venudes. Amb aquestes impressionants xifres els Baby Pelones s'han convertit en un símbol de la lluita contra el càncer, tot permetent a milers de persones sumar-se a aquesta causa.

Els ninos es venen a Portugal, Mèxic, Itàlia, i en breu en molts països més. Juegaterapia també ha lliurat Baby Pelones a nens ingressats en oncologia pediàtrica de nombrosos hospitals d'Espanya, el Brasil, Portugal, l'Argentina, els Estats Units, Mèxic i Panamà.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.