Els nostres pacients d'oncologia pediàtrica reben els ninos solidaris Baby Pelones de Juegaterapia

Els youtubers In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía han fet lliurament a l'Hospital Infantil d'aquests ninos solidaris, donats pels seus seguidors

24/06/2019

Els nostres pacients d'oncologia pediàtrica de l'Hospital Infantil han rebut avui els 40 Baby Pelones de la Fundació Juegaterapia, que ajuda els nens malalts de càncer a través del joc, de la mà dels youtubers In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía. Es tracta d'una iniciativa de solidaritat i conscienciació entre els més petits que consisteix a fer arribar als pacients pediàtrics oncològics que es troben ingressats als hospitals Baby Pelones que prèviament han estat donats pels seguidors d'aquests youtubers.

Els Baby Pelones són una idea original de la Fundació Juegaterapia, que va posar en marxa aquesta iniciativa en 2014 per sensibilitzar a la població sobre el càncer infantil a través d'uns ninos que mostren un dels signes més visibles d'aquesta malaltia com és la pèrdua de cabell. Els youtubers han fet lliurament dels ninos als nens ingressats en oncologia pediàtrica de Vall d’Hebron acompanyats de missatges manuscrits de força i ànim.

Fa unes setmanes In Love With Karen, Víctortt99 i Les coses de Lucía, juntament amb Sisters Experience i Jan Cutillas, van mantenir una trobada amb els seus seguidors en una de les botigues de Juguettos a Barcelona, on es van recollir aquests ninos com una donació molt especial carregada d'afecte.

Ambaixadors solidaris han dissenyat els mocadors

El mocador al cap que porten els Baby Pelones ha estat dissenyat de forma solidària per  ambaixadors de la fundació com Laura Pausini, David Bisbal, Alejandro Sanz, Richard Gere, Shakira, Ricky Martin, Paula Echevarría… a més dels nens María, Jorge i Teresa. El nino de Leire és el primer Baby Pelón negre que s'inclou en la família de Juegaterapia.

En els cinc anys d'història dels Baby Pelones s'han batut tots els rècords de vendes i durant l'any 2017 es van convertir en el nino més venut a Espanya. Fa uns dos mesos van superar el milió d'unitats venudes. Amb aquestes impressionants xifres els Baby Pelones s'han convertit en un símbol de la lluita contra el càncer, tot permetent a milers de persones sumar-se a aquesta causa.

Els ninos es venen a Portugal, Mèxic, Itàlia, i en breu en molts països més. Juegaterapia també ha lliurat Baby Pelones a nens ingressats en oncologia pediàtrica de nombrosos hospitals d'Espanya, el Brasil, Portugal, l'Argentina, els Estats Units, Mèxic i Panamà.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.