El Dr. Joan Minguell, nou president de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Les línies principals en què es vol centrar en aquests dos anys són la creació del registre Català de Fractures de Fèmur i potenciar la formació tant del metge resident com de l’especialista

01/07/2019

El Dr. Joan Minguell, cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Vall d’Hebron, ha estat nomenat nou president de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCOTT). Minguell, cirurgià ortopèdic especialitzat en cirurgia del genoll, ocuparà el càrrec per un període de dos anys. Fins a l’actualitat, havia estat vicepresident de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i ara, de manera automàtica, s’ha convertit en president. Una de les línies principals en què el Dr. Joan Minguell es vol centrar en aquests dos anys de presidència és la creació del registre català de fractures de fèmur donada la seva importància sanitària i social, amb aproximadament 10.000 fractures a l’any que es produeixen a Catalunya. El Dr. Minguell també continuarà potenciant la formació tant del metge resident com de l’especialista i millorarà la web de la societat. El seu propòsit és servir al soci, que segons destaca, en definitiva és el centre de la societat.

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia té com a missió la difusió del coneixement, la promoció de la docència i la formació continuada dels especialistes. També vol ser un punt de trobada per als professionals i fomentar el coneixement científic.

El Dr. Minguell és professor agregat de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i de la Societat Europea de Traumatologia de  l’Esport, Cirurgia del Genoll i Artroscòpia (ESSKA, en les seves sigles en anglès).

Com a cirurgià expert en genoll, a Vall d’Hebron centra la seva activitat en cirurgia de preservació articular en pacients joves (osteotomies correctores, lesions condrals i de l'aparell extensor), cirurgia de reconstrucció del lligament (lesions del lligament encreuat anterior, lligament encreuat posterior i lesions multilligamentoses) i cirurgia protèsica (unicompartimental, pròtesi total i recanvi protèsic).

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.