El Dr. Joan Minguell, nou president de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia

Les línies principals en què es vol centrar en aquests dos anys són la creació del registre Català de Fractures de Fèmur i potenciar la formació tant del metge resident com de l’especialista

01/07/2019

El Dr. Joan Minguell, cap de Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de Vall d’Hebron, ha estat nomenat nou president de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (SCOTT). Minguell, cirurgià ortopèdic especialitzat en cirurgia del genoll, ocuparà el càrrec per un període de dos anys. Fins a l’actualitat, havia estat vicepresident de la Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i ara, de manera automàtica, s’ha convertit en president. Una de les línies principals en què el Dr. Joan Minguell es vol centrar en aquests dos anys de presidència és la creació del registre català de fractures de fèmur donada la seva importància sanitària i social, amb aproximadament 10.000 fractures a l’any que es produeixen a Catalunya. El Dr. Minguell també continuarà potenciant la formació tant del metge resident com de l’especialista i millorarà la web de la societat. El seu propòsit és servir al soci, que segons destaca, en definitiva és el centre de la societat.

La Societat Catalana de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia té com a missió la difusió del coneixement, la promoció de la docència i la formació continuada dels especialistes. També vol ser un punt de trobada per als professionals i fomentar el coneixement científic.

El Dr. Minguell és professor agregat de la Universitat Autònoma de Barcelona, membre de la Societat Espanyola de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia i de la Societat Europea de Traumatologia de  l’Esport, Cirurgia del Genoll i Artroscòpia (ESSKA, en les seves sigles en anglès).

Com a cirurgià expert en genoll, a Vall d’Hebron centra la seva activitat en cirurgia de preservació articular en pacients joves (osteotomies correctores, lesions condrals i de l'aparell extensor), cirurgia de reconstrucció del lligament (lesions del lligament encreuat anterior, lligament encreuat posterior i lesions multilligamentoses) i cirurgia protèsica (unicompartimental, pròtesi total i recanvi protèsic).

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.