Els nens i nenes de l’Hospital Infantil gaudeixen del blues de Big Mama Montse

El concert a Vall d’Hebron forma part dels concerts socials del Festival de Blues de Barcelona, que organitza l’Associació Capibola Blues

08/07/2019

En el marc del Festival de Blues de Barcelona, els nens i nenes de l’Hospital Infantil han gaudit de l’animació musical de la Big Mama Montse i el seu blues en directe. Big Mama Montse té una llarga carrera de concerts i festivals, principalment a Espanya i França. Ha coproduït 20 discos i ha col·laborat en una llarga llista d'àlbums. A més, la carrera de Big Mama ha estat molt relacionada amb el treball educatiu, oferint nombrosos concerts per iniciar a nens i adults en l'univers del blues.

El concert a Vall d’Hebron forma part dels concerts socials del Festival de Blues de Barcelona, que organitza l’Associació Capibola Blues. Aquesta entitat va ser creada el 2003 amb la intenció d’apropar el blues a un ampli espectre de públic, amb la vocació social que la cultura i la música arribin a tota mena de col·lectius.

El concert de Big Mama Montse ha tingut lloc a l’espai Barça, tot i que l’actuació s’ha repetit a la sala de jocs d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital Infantil per tal que tots els nostres pacients puguin sentir en directe la veu i la guitarra de Big Mama Montse.

Share it:

Subscribe to our newsletters and be a part of Vall d'Hebron Campus

Select the newsletter you want to receive:

By accepting these conditions, you are agreeing to the processing of your personal data for the provision of the services requested through this portal, and, if necessary, for any procedures required by the administrations or public bodies involved in this processing, and their subsequent inclusion in the aforementioned automated file. You may exercise your rights to access, rectification, cancellation or opposition by writing to web@vallhebron.cat, clearly stating the subject as "Exercising of Data Protection Rights".
Operated by: Vall d’Hebron University Hospital Foundation – Research Institute.
Purpose: Manage the user’s contact information.
Legitimisation: Express acceptance of the privacy policy.
Rights: To access, rectify, and delete personal information data, as well to the portability thereof and to limit and/or oppose their use.
Source: The interested party themselves.