Els nens i nenes de l’Hospital Infantil gaudeixen del blues de Big Mama Montse

El concert a Vall d’Hebron forma part dels concerts socials del Festival de Blues de Barcelona, que organitza l’Associació Capibola Blues

08/07/2019

En el marc del Festival de Blues de Barcelona, els nens i nenes de l’Hospital Infantil han gaudit de l’animació musical de la Big Mama Montse i el seu blues en directe. Big Mama Montse té una llarga carrera de concerts i festivals, principalment a Espanya i França. Ha coproduït 20 discos i ha col·laborat en una llarga llista d'àlbums. A més, la carrera de Big Mama ha estat molt relacionada amb el treball educatiu, oferint nombrosos concerts per iniciar a nens i adults en l'univers del blues.

El concert a Vall d’Hebron forma part dels concerts socials del Festival de Blues de Barcelona, que organitza l’Associació Capibola Blues. Aquesta entitat va ser creada el 2003 amb la intenció d’apropar el blues a un ampli espectre de públic, amb la vocació social que la cultura i la música arribin a tota mena de col·lectius.

El concert de Big Mama Montse ha tingut lloc a l’espai Barça, tot i que l’actuació s’ha repetit a la sala de jocs d’Oncologia i Hematologia de l’Hospital Infantil per tal que tots els nostres pacients puguin sentir en directe la veu i la guitarra de Big Mama Montse.

Comparteix-lo:

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.